Escapada Premium a Girona: relax, natura i tradició

Arbre de Maig i Ball del Cornut Cornellà de Terri (Pla de l'Estany)

Què farem?

Un cap de setmana complet que combina a la perfecció gastronomia, relax, natura, esport, cultura i tradició. El paquet inclou activitats i allotjament. Transport i àpats lliures, per compte dels clients.

- Dissabte. Arribada al matí a Girona. Durant el matí farem una visita autoguiada que ressegueix els punts més emblemàtics de la ciutat tot combinant-ho amb degustació de productes locals i gastronomia de temporada. Dinar lliure a la ciutat de Girona.

A la tarda, us proposem relaxar-vos i deixar-vos seduir per l'ambient de Aqva Banys Vells, al bell mig del casc antic de Girona. Desconnexió del dia a dia per reconnectar com a parella i com a persona. Un plaer pels sentits!

Acabada l'experiència termal. Check-in a l'allotjament escollit. Sopar lliure per compte dels clients.

- Diumenge. Esmorzar a l'allotjament. Dia complet per gaudir i descobrir l'Estany de Banyoles. Al matí, lloguer de mig dia de bicicletes per descobrir-ne tot el perímetre. Dinar per compte dels clients. Tarda lliure per gaudir de la ciutat i el seu entorn natural i paisatgístic. Acabada la visita, sortida direcció Girona. Sopar per compte dels clients i allotjament a l'hotel escollit.

- Dilluns de Pasqua.Esmorzar a l'allotjament i check-out de l'allotjament. El dilluns és el dia gran de Cornellà de Terri. Us proposem participar a la festa de l'Arbre de Maig i el Ball del Cornut, una tradició ancestral que venera el ressorgir de la naturalesa i l'esplendor de la vegetació.

Fi dels nostres serveis.