Escapada a les Caramelles més grans de Catalunya

Les Caramelles més grans de Catalunya Súria (Bages)

Què farem?

Escapada a Súria per viure les Caramelles més grans de Catalunya. Inclou activitats i allotjament. Transport a càrrec del client. .

Dissabte. Després d'esmorzar a l'allotjament (inclòs), trasllat per compte del client a Cardona. Aprofitarem aquest dia per conèixer la història cultural i natural d'aquesta població del Bages. Al matí, visita teatralitzada al Castell de Cardona, una de les fortaleses medievals més importants de Catalunya. Dinar per compte dels clients. A la tarda visita teatralitzada a les Mines de Sal de Cardona, un fenomen natural únic que ens transportarà a les entranyes de la Terra. Acabada la visita, trasllat i sopar per compte del client.

Després de sopar, té lloc un dels esdeveniments de Caramelles més esperat. Els balls al Pavelló Municipal. Les diferents colles, després d'estar tot el dia cantant i ballant per les masies de la població, acaben aquest fantàstic primer dia de Caramelles en aquest espai on tots mostraran la seva millor cara. Retorn per compte dels clients i allotjament.

Diumenge. Després d'esmorzar (inclòs a l'allotjament), trasllat per compte del client a Súria. És el dia gran de les Caramelles més populars de la Catalunya central. Us recomanem passejar-vos pels carrers i deixar-vos endur pels balls i cançons que anireu trobant a cada pas. Fi dels nostres serveis.