Escapada a la Fira de l'Embotit

Fira de l'Embotit Olot (La Garrotxa)

Què farem?

Embotits és sinònims de Garrotxa, Berguedà i Osona per a moltes persones de Catalunya. A la Garrotxa, concretament a Olot trobem una fira per llepar-nos els dits! us proposem un cap de setmana que combina gastronomia i natura per gaudir de la Garrotxa al 100%.

- Divendres: només arribar a la comarca, us proposem descobrir uns formatges fets amb molta cura i delicadesa. Una visita guiada a la granja i les instal·lacions, un tast dels millors formatges i una bona estona de conversa amb una pagesos excepcionals.

- Dissabte: per endinsar-nos en el paisatge volcànic, us proposem una ruta guiada de trekking per les tres colades de lava. Un espai natural únic per descobrir l'essència volcànica de La Garrotxa. A la tarda, passem a un altre espai natural d'interès de la comarca; La Fageda d'en Jordà. La visitarem a sobre d'un carruatge de cavalls, com a temps antics.

- Diumenge: us proposem visitar la Fira de punta a punta; recórrer tots els carrerons omplint el rebost de productes de qualitat i km.0. Pels més atrevits i dinàmics, us proposem fer la Via Verda en BTT, una experiència de cicloturisme única a les comarques del Pirineu!

Allotjament en apartaments rurals (capacitat per a dues persones) en règim de només allotjament.

El preu inclou: tast i visita guiada a la formatgeria, senderisme amb guia de muntanya a la ruta de les tres colades, visita a la Fageda d'en Jordà amb carro de cavalls, lloguer de bicicletes a la Via Verda de La Garrotxa i allotjament segons règim especificat.