Escapada al Solsonès - Fira de la Tòfona

Escapada a la Fira del Trumfo i la Tòfona Solsona (Solsonès)

Què farem?

Una escapada al Prepirineu per descobrir la gastronomia i cultura típica de la zona. L'escapada inclou activitats i allotjament. Transport per compte del client.

Dissabte al matí et proposem perdre't per la Fira del Trumfo i la Tòfona. Descobreix els productes del Solsonès per excel·lència i assaboreix-ne totes les seves varietats. Durant tots el matí podreu gaudir de diferents activitats relacionades amb aquests dos productes. Dinar per compte dels clients.

A la tarda, us proposem descobrir Solsona de la mà dels companys, Solsona Experience. Per anar obrint boca, una visita teatralitzada a l'Hospital de'n Llobera i el Pou de Gel de Solsona. Sabíeu com funcionava un Pou de Gel en temps medievals? Vine a descobrir-ho!

Seguidament, descobrirem el Quarto dels Gegants de Solsona. Aquest petit edifici guarda un dels tresors més especials de Solsona, els seus gegants i el bestiari que anualment omple els carrers per Corpus (Juny) i Festa Major (Setembre). Vine a conèixer totes les seves històries!

Sopar per compte dels clients. Allotjament a l'Hotel Can Puig en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.

El diumenge és per descobrir els recursos del voltant de Solsona. Després d'esmorzar a l'hotel us proposem acostar-vos a Cardona (transport propi). Allà, podreu visitar de forma teatralitzada o guiada dos dels recursos patrimonials i naturals més importants de Catalunya: el Castell de Cardona i les Mines de Sal, un fenomen natural únic! Fi dels nostres serveis.