Escapada al Ral·li BCN-Sitges

Viu el Ral·li Barcelona - Sitges Sitges (Garraf)

Què farem?

Una escapada a Sitges i el Penedès plena d'activitats premium per passar un cap de setmana inoblidable. Inclou activitats i allotjament. Transport a càrrec del client.

Dissabte us esperem al Penedès per descobrir dues activitats úniques. Al matí, una visita a les Caves Pere Ventura; una de les caves més exclusives de la comarca. Recorrerem el seu celler i descobrirem la idiosincràsia dels seus vins. Inclou tast de vins propis. Dinar per compte dels clients.

A la tarda, una experiència per relaxar-se a la zona de Wellness de l'Hotel Mastinell. Gaudirem d'un tractament - massatge per a dues persones "Essencia Mastinell" de 55 minuts de durada. Un massatge elaborat amb olis essencials de raïm que ens transmetran les aromes del camp vitivinícola.

Sopar per compte dels clients. Allotjament a l'Hotel el Xalet 2* amb esmorzar inclòs a Sitges.

Diumenge. Després d'esmorzar a l'allotjament ens trobarem amb el guia al centre de Sitges. Després d'una benvinguda, sortirem amb els cotxes particulars (per compte dels clients) a un punt estratègic del recorregut des d'on podrem observar tots els cotxes; el guia ens explicarà tot d'anècdotes i història d'aquesta carrera tan popular. Acabat el ral·li, tornarem a sitges per veure els cotxes de més a prop i acomiadar-nos del guia.

Després de dinar (per compte dels clients), us proposem acabar un cap de setmana màgic visitant el Museu Maricel i Cau Ferrat.