Escapada gastro-cultural a l'Alt Empordà (1N MP)

Escapades per regalar Catalunya

Què farem?

- Dissabte: Al matí us proposem que gaudiu de la naturalesa de l'Alt Empordà. Que millor manera de començar aquesta experiència que visitant Figueres, la capital de l'Alt Empordà!
D'aquest lloc destaquen els seus paisatges, la seva cultura i la història. Podeu complementar aquesta visita: anant al Teatre-Museu Dalí. Aquest espectacular museu va ser construït sobre les restes de l'antic teatre de Figueres, conté desenes de les obres del popular artista Salvador Dalí!

A la tarda, us proposem una visita d'allò més interessant, tindreu l'oportunitat de veure la Cooperativa Agrícola de Garriguella. Un celler que es caracteritza per ser la unió de petits productors, viticultors de Garriguella, testimoni viu de la tossuderia, el treball i el sacrifici d'una gran família.
Durant aquesta visita guiada podreu descobrir els secrets i la història que amaga aquesta Cooperativa, a més a més, acabareu la visita fent un tast dels seus millors vins.

Posteriorment a aquesta activitat, gaudireu d'un sopar també a la Cooperativa, aquest es basarà en uns embotits de molt bona qualitat i pica-pica, el segon plat el podreu escollir vosaltres mateixos.

Allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs a l'Hotel Can Coll de Garriguella. També tindreu l'oportunitat d'accedir al SPA.

- Diumenge: Al matí, realitzareu una visita a un lloc històric, el Monestir de St. Pere de Rodes. Tot això amb la companyia d'un guia expert, que us desvelarà tota la història que amaga aquest paratge.
Aquest monestir és possiblement l'obra arquitectònica romànica més espectacular i sofisticada a tot Catalunya!
Dinar lliure.

Acabada la visita, us recomenem visitar el Castell de Peralada, una de les joyes que té l'Alt Empordà. Fi dels nostres serveis.