Excursió en moto d'aigua al Cap de Creus

Terra de Trobadors Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

Què farem?

Heu pujat mai a una moto d'aigua? Us atreviríeu a fer una excursió per la Costa Brava? A Roses, un grup de monitors enamorats de la Costa Brava us acompanyaran a fer les excursions més excepcionals de la zona i a descobrir el racons més amagats de l'Alt Empordà marítim.

Amb la sortida de 30 minuts tindran l'oportunitat d'anar fins a Punta Falconera visitant les platges més emblemàtiques de Roses a tot gas, però si el que volen és descobrir les cales més amagades...l'excursió de 40 min amb destinació la Pelosa és sens dubte la seva.
Per als més curiosos recomanem l'excursió d'1 hora amb destinació Punta Figuera, on podran contemplar la bellesa del nostre Cap Norfeu amb el seu "gat"

I per als més inquiets us proposem veure alguna cosa excepcional amb l'excursió de 2 hores! Navegaran al llarg de tota la Costa Brava fins a la mateixa punta del Cap de Creus...una aventura que recordaran per molt de temps! Una excel·lent elecció per fer que les seves vacances siguin plenament de desconnexió, en un entorn de mar i natura!

IMPORTANT: En el moment de la reserva la quantitat es refereix a unitats de motos, i en cada moto poden anar un màxim de dues persones. Es permet pilotar les motos d'aigua als majors de 16 anys, sota consentiment escrit dels tutors. És obligatori deixar una fiança de 100 € en efectiu o visat, el dia de l'activitat. Combustible inclòs en el preu.