Sant Joan a la Vall d'Aran

Sant Joan a la Vall d'Aran Vielha (Vall d'Aran)

Què farem?

Escapada a la Vall d'Aran per viure les Festes del Foc de Sant Joan, així com els recursos culturals de la zona. Inclou activitats i allotjament. Transport no inclòs a càrrec del client.

Diumenge:
El dissabte matí, arribada a Vielha i check-in a l'allotjament. A les 12h, visitarem la Piscifactoria Caviar Nacarii, un centre de producció de caviar únic a Espanya. Acabada la visita, degustació de caviar amb copa de cava. Després de la visita, ens dirigirem al Restaurant Era Coquela, un dels més ben recomanats de la comarca. Dinar menú degustació amb els millors plats tradicionals de la Vall d'Aran. Tarda lliure per gaudir de Vielha i el seu entorn natural. Sopar lliure.

A la nit, arriba el plat fort de l'escapada: les Festes del Foc d'Arties i Les. A la primera població, un cop encès el Taro, el passegen per tota la població tibat pels veïns del poble. A la segon població, el cremen enmig de la plaça mentre els veïns del poble, vestits amb el vestit tradicional, canten i ballen al seu voltant.

Dilluns:
El diumenge, us recomanem la visita al Centre Romànic de la Vall de Boí i la seva magnífica església de Sant Climent de Taüll, Patrimoni de la Humanitat. A poc més de 40min en cotxe retornant cap a casa, trobem la Vall de Boí; parada obligatòria per la seva importància paisatgística i històrica. Us proposem passar el matí visitant les seves esglésies i centres romànics. Fi dels nostres serveis.

Allotjament en hotel o apartament de la zona a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva: 1 NIT d'allotjament en habitació doble i esmorzar inclòs.