Mercat Romà

Mercat Romà

Del 02 al 04 Abril Llagostera (Gironès)

Inici / Destins / Mercat Romà
Tancar

Heu vist mai una desfilada de “manaies”? No sabeu què són? Els manaies són els soldats romans que desfilen per setmana santa i que tenen un origen llegendari. El voleu saber? Doncs es diu que Pons Pilat, la mateixa nit en què va morir Jesús, va enviar una guarnició de legionaris a comprovar si ressucitava o no. Les desfilades de manaies actuals recreen aquest fet. Els reconeixereu de seguida perquè porten un casc, una cuirassa, una capa de color vermell i unes sandàlies. Els anys que setmana santa s’escau més aviat deuen tenir fred als peus amb sandàlies! Veureu que n’hi ha uns quants que van amb una llança a les mans i d’altres que formen part d’una banda de percussió que marca el ritme dels passos amb què avancen.

Si teniu ganes de viatjar enrere en el temps, endinsar-vos a l’època dels romans i descobrir els secrets de la vida quotidiana de fa segles, ho teniu ben fàcil. Només heu de visitar Llagostera, un petit poble que és porta d’entrada a la Costa Brava i que es troba entre el massís de les Gavarres i el Puig de Cadiretes. A Llagostera hi celebren un mercat romà que us encantarà! I perquè la tornada al segle XXI no sigui tan sobtada, també hi trobareu una mostra d’oficis antics.

Descobreix la Llagostera romana, la Llagostera dels oficis tradicionals i la Llagostera del segle XXI. Segur que totes tres t'enamoraran!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!