Mercat Medieval

Mercat Medieval

Calafell (Baix Penedès)

Inici / Destins / Mercat Medieval
Tancar

Segur que alguna vegada us heu imaginat com de divertit seria poder viatjar a través del temps. Com seria passejar pels carrers i places de la vostra ciutat o el vostre poble durant l’edat mitjana? Com aniríeu vestits? Els més menuts, anirien a l’escola? Què els ensenyarien? I els grans, a quès es dedicarien? Serien domadors de serps, matalassers o bufadors de vidre? Com us ho faríeu per visitar els amics que no viuen al mateix poble? Hi aniríeu amb tartrana o a peu? Quin munt d’interrogants té això d’imaginar-se el passat! Fins i tot hi ha pobles que eren molt molt petitons i que a dia d’avui són ciutats grans.

Els llocs canvien i evolucionen. Això és el que li ha passat a Calafell, que actualmente està format per tres nuclis de població: Calafell poble, Calafell Platja i Segur de Calafell. El nucli de la platja va néixer al segle XVIII quan s’hi van establir un grup de pescadors. Segur que aquests primers pescadors ja cantaven havaneres mentre la flaire del cremat s’estenia per la plaça. Les havaneres són un gènere musical nascut a Cuba al segle XIX però que va triomfar a la península, sobretot a la costa catalana.

Des d’ONVAIG.CAT volem que puguis descobrir com era Calafell a l’edat mitjana i et convidem a visitar el Mercat Medieval de Calafell. També t’hem preparat un cap de setmana farcit d’activitats per la zona perquè puguis escollir les que més t’agradin!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada al Mercat Medieval Calafell

Imatge Escapada al Mercat Medieval

QUÈ INCLOU

- Visita guiada a la Ciutadella Ibèrica de Calafell.
- Visita guiada al Castell de Santa Creu de Calafell.
- Gaudeix de la Festa Medieval de Calafell.
- 1 NIT d'allotjament en hotel a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client)
QUÈ FAREM
  • 99,50€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!