Mercat Medieval

Mercat Medieval

Guimerà (Urgell)

Inici / Destins / Mercat Medieval
Tancar

Al segle XI es van començar a alçar els murs del castell de Guimerà. Aquest castell primer va ser centre de baronia i més endavant de comtat. Les guerres carlines van malmetre enormement el castell i el pas del temps va acabar de deixar-lo tal com el tenim avui. Durant l’etapa medieval, al voltant d’aquest castell s’hi va anar construint el poble de Guimerà, que estava envoltat per les muralles i pels quatre portals. Aquest poble medieval ha arribat fins als nostres dies, de fet, tot el poble ha estat declarat bé cultural d’interès nacional.

Quin millor lloc que Guimerà per celebrar-hi un Mercat medieval? Els seus carrerons estrets, de traçat irregular i amb pendent es converteixen en l’escenari perfecte per celebrar-hi una mercat medieval. Parades d’artesania, gent vestida com a l’època medieval, espectacles pels carrers i moltes sorpresas més!

Així que ja ho sabeu, viatjar fins a l’epoca medieval és d’allò més fàcil i no us cal cap màquina del temps. Només heu de posar rumb a Guimerà, a la comarca de l’Urgell, i a gaudir de l’escapada!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!