Inici / Destins / Les Santes
Tancar

Qui no coneix Les Santes? Quin no ha sentit a parlar de la diada castellera amb motiu de la festa? Qui no ha tingut ganes de remullar-se de valent durant la ruixada o s’ha mort de ganes de viure de primera mà una Nit Boja? Tenim ganes que puguis viure Les Santes com un autèntic mataroní de cap a peus i per això et portem als actes més importants de la celebració. Per cert, saps perquè la festa s’anomena Les Santes? Sense saber això no podem anar pas enlloc! La Festa Major de Mataró s’anomena Les Santes en honor a les dues patrones de la ciutat que són Santa Juliana i Santa Semproniana.

Les Santes estan farcides d’activitats per a totes les edats i per tots els gustos. Els amants de l’esport tenen una cita a l’avantsala de la festa amb els actes esportius. Els que es tornen bojos amb la cultura popular i el folklore, s’ho passen pipa amb la gegantada, la diada castellera i l’encesa. Als que els agraden les havaneres i el rom cremat esperen amb candeletes les Santes per gaudir d’una cantada. Els dies de festa grossa hi ha la nit boja amb el desvetllament bellugós, la convidada de la família robafaves, l’escapada a negra nit, la pujada tabalada i la ruixada.

I els més petits de casa ara també podeu gaudir de la Tarda Guillada, que és una adaptació de la nit boja pensada pels més menuts!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!