Gaudeix de la Fira de la Raça Prat

Fira Avícola Raça Prat. Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

Inici / Activitats / Gaudeix de la Fira de la Raça Prat
Gaudeix de la Fira de la Raça Prat

Què farem?

Coneixeu la raça prat? Popularment coneguda pollastre de pota blava, la raça prat és una raça de pollastres de la zona del Baix Llobregat i en especial el Prat de Llobregat. Allà, uns quants pagesos porten treballant molts anys per tal de que aquesta raça autòctona catalana no es perdi.

Crien el pollastres a l'aire lliure, de forma totalment ecològica i sostenible i els alimenten amb aliments igualment ecològics i naturals com el blat de moro, pa de segó i verd. Aquests pollastres són molt ben valorats a la cuina catalana i si pregunteu a algun avi o àvia sobre els pollastres de pota blava, de ben segur, que us n'explicaràn una recepte d'aquelles de llepar-se'n els dits.

Al Prat del Llobregat, ja fa més de 43 anys que hi fan una fira en el seu honor. En aquesta, els pagesos i agricultors de la zona es reuneixen per vendre els seus productes; no només el pollastre de pota blava sinó també tots aquells productes excel·lents que es cultiven al parc agrari del Llobregat; carxofes, etc.

Us recomanem la visita a aquesta fira i totes les activitats que s'hi duen a terme; com l'esmorzar de Pagès a la Granja de la Ricarda, ous i carxofes! Ja se'ns fa la boca aigua.... t'ho perdràs? Descobreix totes les activitats al programa de la fira.

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!