Garoinada/Uriçada a la Costa Brava

Garoinada/Uriçada a la Costa Brava

Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)

Inici / Destins / Garoinada/Uriçada a la Costa Brava
Tancar

Sabíeu que la garoina també es coneix amb el nom d’uriç? Els que n’han tastat alguna vegada asseguren que és com menjar-se un trosset de mar. Es veu que són deliciosos! Aquests animalons recoberts de punxes i de forma rodona són típics de les costes rocoses mediterrànies. Aquí a Catalunya, tenim la Costa Brava que reuneix les condicions ideals per tal que hi visquin els uriços o garoines. La captura d’aquests trossets de mar es fa d’una manera molt peculiar: només està permesa mitjançant la immersió submarina a pulmó, el que es coneix com a apnea, amb l’ajuda d’un estri ja que tenen punxes!

En un poblet de l’Empordà, a Sant Feliu de Guíxols, celebren una uriçada popular que s’escau amb un dels moments bons de la temporada de consum d’aquests animals. Aquesta celebració es duu a terme als Jardins Juli Garreta, que són un magnífic balcó natural amb vistes a la badia de Sant Feliu. Els uriços que se serveixen – acompanyats d’una copa de cava - han estat capturats la nit anterior, cosa que significa que són d’allò més frescos. Una novetat d’aquest any és que pels nens i nenes hi haurà uriços de xocolata perquè ells també puguin posar-se les botes com els pares!

Escapa’t a la uriçada popular de Sant Feliu de Guíxols i descobreix que aquesta població no només és música, sinó que també és gastronomia!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a l'Uriçada de la Costa Brava Sant Feliu de Guíxols

Imatge Escapada a l'Uriçada de la Costa Brava

QUÈ INCLOU

- Uriçada Popular
- Visita al Museu de la Joguina
- Experiència maritimo-gastronòmica a Palamós
- 1NIT d'allotjament en hotel 3/4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transport entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 113,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!