Inici / Destins / Fira del Tió d'Arbúcies
Tancar

Ja hem encetat el mes de desembre i queda ben poc perquè arribin les Festes de Nadal. Moltes cases ja comencen a posar a punt el pessebre, les llums al balcó i l’arbre de Nadal. Sembla que si no adornem les llars no fem tanta festa oi? Us proposem que poseu en marxa l’engranatge nadalenc de casa vostra d’una manera ben diferent: escollint el tió d'aquest Nadal. Què us sembla? Un cap de setmana perfecte per preparar el Nadal.

En una vila situada al fons d’una profunda i llarga vall que hi ha entremig del Montseny i les Guilleries, a Arbúcies, podreu descobrir tots els secrets per cuidar com toca el vostre tió de la mà de l’Oncle Buscall. No el coneixeu? És un expert en cuidar els tions i posar-los a punt perquè caguin moltes coses. A Arbúcies també podreu participar en uns tallers de decoracions nadalenques per decidir com voleu que llueixi casa vostra aquest any.

Aprofiteu aquesta doble escapada per escollir l’avet i el tió que més us agradin i emporteu-vos-els a casa. Afanyeu-vos que al tió ja li hauríeu de començar a donar menjar!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!