Inici / Destins / Fira del Salí de Cambrils
Tancar

Odèn és un d'aquells poblets de muntanya que et convida a desconnectar de la rutina diària, a apagar el mòbil i el portàtil i a gaudir senzillament de cada instant. Odèn, de fet, és la suma de 9 poblets, cada un d'ells amb una infinitat de masies disseminades que, juntament amb les extensions de bosc, els paratges esquerps d'alta muntanya, els rius, les fonts i els camps de cultiu configuren un paisatge en estat pur.

A més a més, Odèn té un dels productes gastronòmics més populars de la cuina catalana: la patata. El "Trumfo" d'Odèn, es diferencia de les altres patates gràcies a la situació del municipi i el clima de muntanya que fan que sigui una patata amb un sabor i qualitats culinàries excepcionals. Però la gastronomia d'Odèn no s'acaba aquí. A Cambrils, un dels seus poblets, també trobem un altre dels productes culinaris més utilitzats a Catalunya i potser també al món: la sal. Aquí hi trobem un dels únics salins de muntanya que existeixen a Catalunya. L'aigua que brolla d'una font de les entranyes de la terra, surt salada. Sí, sí! Així com si d'aigua de mar es tractés. Durant molts anys, aquesta aigua es va utilitzar per extreure'n la sal i comercialitzar-la arreu del país.

Us convidem a viure aquesta història gastronòmica de primera mà amb el Mercat del Trumfo i la Sal d'Odèn que enguany enceta la primera edició amb molta il·lusió. I per dissabte, us hem preparat dues excursions al voltant d'Odèn ben diferents: Solsona i Coll de Nargó, amb què us quedeu?

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Fira del Salí de Cambrils Odèn

Imatge Escapada a la Fira del Salí de Cambrils

QUÈ INCLOU

- Visita guiada a la Solsona Monumental + Quarto gegants
- Viu la fira del Salí de Cambrils
- Descobreix el Zoo dels Pirineus
- 1NIT d'allotjament en hotel 3/4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transport entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 80,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!