Fira del Fesol

Fira del Fesol

Santa Pau (La Garrotxa)

Inici / Destins / Fira del Fesol
Tancar

Durant l’etapa escolar de primària els nens i nenes acostumen a anar d’exursió a diferents punts de Catalunya per conèixer-los i descobrir-los. Al top 10 de sortides escolars que fan els infants d’arreu del país, siguin d’on siguin, hi figuren la Fageda d’en Jordà i els volcans de la Garrotxa. Els més grans segur que recordeu l’excursió en què vàreu pujar al volcà de Santa Margarida i us vau asseure a dinar al cràter. També recordareu la passejada per la Fageda de’n Jordà a peu o bé en un carruatge. Sabíeu que aquests volcans i la fageda són al mateix municipi? A Santa Pau hi trobareu aquests tresors tan grans!

Però a Santa Pau també tenen unes altres petites joies que són delicioses a taula. Els fesols de Santa Pau són una varietat genuïna de la zona que es planta pels volts de Sant Joan i es cull passat les festes del Tura a mitjan mes de setembre. La terra volcànica que hi ha a Santa Pau és ideal per a plantar-hi les mongeteres ja que permet que es filtri l’aigua de la pluja i que la puguin absorvir les plantes per créixer. Els fesols de Sant Pau compten amb una Denominació d’Origen Protegida i estan boníssims!

Animeu-vos a visitar la Fira del Fesol de Santa Pau. Podràs tastar els fesols de la manera que més et tempti: amb sípia, amb calamars, amb botifarra esparracada, amb truita, amb brandada de bacallà… No se’t fa la boca aigua?

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!