Fira de Sant Andreu

Fira de Sant Andreu

Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Inici / Destins / Fira de Sant Andreu
Tancar

Concurs de gossos d'atura, transhumància, demostració eqüestre, mercat d'artesans, fira del record, fira multisectorial, campionat de coloms de raça, exposició agrícola i ramadera, exhibició de disc dog, tallers de feines tradicionals i molt més! Si una cosa té la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí és una gran diversitat d'activitats per veure, fer i viure durant tot el cap de setmana. Pots començar el cap de setmana amb ovelles i acabar-lo amb cavalls o bé començar-lo amb ocells i acabar-lo amb gossos. Una fira divertida pels més petits i una interessant història pels més grans. Tot això sense oblidar-nos de la gastronomia i els productes km.0 que acompanyen totes aquestes activitats.

La Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí és una fira agrícola, ramadera i comercial tradicional amb més de sis segles d'història. La primera vegada que es va celebrar va ser el 1373 i es va fer pels volts de Sant Bartomeu, el 20 d'agost. La fira era fruit d'un privilegi que el rei Pere el Cerimoniós va atorgar a la vila. Llavors durava 8 dies. Vint anys més tard, al 1393 durant el regnat de Joan el Caçador, va ser traspassada a sant Andreu (novembre) i allargada dels 8 als 15 dies. La fira s'ha mantingut viva durant més de mig mil·lenni i aquest any en celebren la 623a edició.

Gaudiu de les desenes d'activitats programades i aprofiteu el cap de setmana per descobrir els secrets més animals de la mà de pastors, ensinistradors i genets!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Fira de Sant Andreu Torroella de Montgrí

Imatge Escapada a la Fira de Sant Andreu

QUÈ INCLOU

- Visita a la Mooma Cider, la Sidra Empordanesa
- Realitzar la ruta dels petits pobles en burricleta
- Gaudeix de la Fira de Sant Andreu, Torroella de Montgrí
- Enamora't del Concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí
- 1NIT d'allotjament en hotel 3/4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transport entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 95,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!