Fira de l'oli, els cítrics i el comerç

Fira de l'oli, els cítrics i el comerç

Amposta (Montsià)

Inici / Destins / Fira de l'oli, els cítrics i el comerç
Tancar

La Fira de l'Oli de Santa Bàrbara és una d'aquelles fires tradicionals de l'agricultura i ramaderia catalanes. Des de temps immemorials, els ramaders i agricultors de Catalunya carregaven els seus productes a lloms d'un cavall o una mula (actualment d'un cotxe o un camió) per portar-los a vendre als pobles veïns.

La societat catalana ha sabut preservar aquesta tradició comercial al llarg dels temps i potenciar-la, donant valor a les produccions locals i de proximitat, perjudicant el mínim possible el planeta sense renunciar a la màxima qualitat.

A la Fira de l'Oli, els Cítrics i el Comerç de Santa Bàrbara podem trobar precisament això: l'oli novell de la temporada, els cítrics acabats de collir de l'arbre i desenes d'artesans que treballen la terra i els animals per obtenir uns productes excel·lents. Us convidem a fer una escapada de degustacions: degustar els productes dels artesans, les jornades gastronòmiques de la població - dedicades a l'oli novell - i perquè no, degustar els musclos i les ostres del Delta de l'Ebre. Una oportunitat única per degustar la història a través dels seus vestigis.

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!