Inici / Destins / Fira de la Terra
Tancar

A la geografia catalana hi ha diferents topònims que porten el mot “Caldes”. Un convidem a descobrir-ne un que es troba a mig camí entre la Costa Brava i la serra de les Guilleries: Caldes de Malavella. La història d’aquesta vila és indestriable de la de l’aigua. Ja en l’època dels romans hi havia unes termes. Els romans creaven ciutats amb finalitats estratègiques i militars, però en el cas de Caldes de Malavella van fer-ho amb una finalitat d’oci i per fer salut. Aquesta vila quedava a prop de la Via Augusta, un dels camins romans més importants, i per això, eren molts els viatgers que s’aturaven a Caldes de Malavella per descansar, retornar-se i relaxar-se.

Tot i que els romans ja hi tenien unes termes, no va ser fins a la segona meitat del segle XIX que Caldes de Malavella va aprofitar l’aigua com a principal motor econòmic del municipi. En un primer moment, es van construir balnearis i banys moderns. Més endavant, va començar-hi a funcionar la indústria embotelladora. Us animem a buscar el nom de Caldes de Malavella en les etiquetes de les ampolles d’aigua que podeu trobar als supermercats. Quedareu parats del munt d’aigua que s’hi embotella!

En aquesta vila de l’aigua s’hi celebra la Fira de la Terra, un fira molt animal en honor a Sant Antoni. Gaudireu d’un concurs i una gimcana canines i, si sou aficionats al running i teniu un gos, no us podeu perdre el canicros!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Fira de la Terra Caldes de Malavella

Imatge Escapada a la Fira de la Terra
QUÈ FAREM
  • 123,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!