Fira de la Ratafia

Fira de la Ratafia

Besalú (Garrotxa)

Inici / Destins / Fira de la Ratafia
Tancar

Aiguardent, un tros de pell de llimona, clavells, nou moscada, pell de nou verda, canyella, un brot de menta i de marialluïsa i que reposi quaranta dies a sol i serena. Aquesta és la recepta de la ratafia catalana, una beguda alcohòlica dolça. A banda d’afegir-hi aquests ingredients, tothom qui n’elabora hi aporta el seu toc personal, de manera que cada ratafia és diferent: té un sabor especial i el segell personal de qui l’ha preparat. Si teniu ganes de descobrir la gran quantitat de ratafies que existeixen i, fins i tot, tastar-les no podeu deixar escapar la Fira de la Ratafia de Besalú.

Besalú, tot i ser un dels municipis més petits de la Garrotxa, celebra una de les fires amb més expectació: La Fira de la Ratafia. Durant tot el diumenge es poden degustar ratafies d’arreu de Catalunya, algunes de les quals participen en un concurs que escull la millor de totes. A més d’aquesta beguda tradicional, també hi trobareu parades d’artesans de tota mena.

De camí a Besalú, podeu aturar-vos a l’estany de Banyoles, a veure si hi trobeu algun monstre que treu el cap. O, si ho preferiu descobriu Santa Pau amb un segway o bé deixeu-vos perdre per la Fageda d’en Jordà. Us esperem a la vila medieval de Besalú!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Fira de la Ratafia Besalú

Imatge Escapada a la Fira de la Ratafia

QUÈ INCLOU

- Gaudeix de l'experiencia, Superació personal i oficis tradicionals
- Viu la Fira de la Ratafia
- 1NIT d'allotjament en hotel 3/4* a escollir segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transport entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client. MINIM 2 ADULTS)
QUÈ FAREM
  • 100,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!