Fira Avícola Raça Prat.

Fira Avícola Raça Prat.

Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

Inici / Destins / Fira Avícola Raça Prat.
Tancar

Segur que molts de vosaltres coneixeu el Prat de Llobregat per l’aeroport. Com que hi ha aquesta infraestructura tan i tan gran, ben sovint en queden eclipsades moltes peculiaritats més petites d’allò més especials. Per exemple, sabíeu que el Prat també té un delta espectacularment bonic? O bé que s’hi cultiven unes carxofes delicioses que s’anomenen “carxofa Prat?” I que tenen una raça de gallines autòctona del municipi que compta amb un a indicació geogràfica protegida? Sabríeu conèixer una gallina o un gall “raça Prat”?

Aquesta raça d’aviram es caracteritza per ser de color ros fosc i tenir les potes de color blau pissarra. Per això, també s’anomenen “potablava”. Mireu si en són d’importants les gallines d’aquesta raça, que ja fa 43 anys que se celebra una fira de la qual en són les veritables protagonistes: la Fira Avícola Raça Prat. En els seus orígens era una fira purament avícola, però a dia d’avui també s’hi sumen la mostra d’entitats i una àmplia mostra comercial.

Si tens ganes de descobrir que el Prat de Llobregat és molt més que l’aeroport, escapa-t’hi amb nosaltres! Segur que no et deixarà indiferent!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Excursió a la Fira Avícola Raça Prat Prat de Llobregat

Imatge Excursió a la Fira Avícola Raça Prat

QUÈ INCLOU

- Gaudeix de la Fira Raça Prat
- Visita al CRAM
OPCIONAL - Especial Famílies: Caçations a Vallirana (no inclós en el preu)
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client)
QUÈ FAREM
  • 18,00€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!