Festival de Llegendes

Festival de Llegendes

Sant Martí de Tous (Anoia)

Inici / Destins / Festival de Llegendes
Tancar

Us agraden les llegendes? Segur que en sabeu alguna que només s’explica al vostre poble o ciutat. Les llegendes són aquelles narracions populars que combinen elements reals i imaginaris i expliquen costums o tradicions que han arribat per transmissió oral fins als nostres dies. Què expliquen les llegendes del vostre poble? Hi apareixen dracs ferotges? O potser hi apareixen princeses forçudes i valentes? Com acaba la història: guanyen els bons o els dolents?

A ONVAIG.CAT ens encanta que ens expliquin contes i llegendes, per això, us proposem una escapada molt especial: una escapada a un lloc on podreu nedar entremig de llegendes d’arreu de Catalunya i els Països Catalans. Benvinguts a la capital de les llegendes, benvinguts a Sant Martí de Tous! En aquest poble de l’Anoia s’hi celebra el Festival de Llegendes de Catalunya, un festival carregat d’activitats per a tota la família i de llegendes amb tot tipus de personatges i per a tots els gustos.

No us podeu perdre l’Apagada del Misteri, un acte molt i molt especial que us descobrirà una llegenda magnífica i us explicarà com podeu vèncer la por!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!