Festival de Contes

Festival de Contes

Tiurana (Noguera)

Inici / Destins / Festival de Contes
Tancar

No hi ha millor lloc per celebrar un festival de contes que un poblet que té una història que sembla realment extreta d’un conte. Us n’expliquem un breu resum i de seguida entendreu el perquè. Tiurana era un petit poble de la Noguera, situat al Segre Mitjà. Després de molts anys d’existir, les persones que hi vivien van haver de marxar-ne ja que havien d’inundar el poble per poder construir un pantà en aquella zona. Els habitants de Tiurana van marxar i, a poca distància d’on havien viscut fins llavors, van construir-hi un nou poble que també van anomenar Tiurana. A la nova Tiurana van traslladar-hi el cementiri i alguns dels elements arquitectònics més estimats per la gent del poble, com per exemple la façana de l’antiga parròquia de Sant Pere de Tiurana.

Tot això que us hem explicat no ens ho hem pas inventat! Ja us hem dit que semblava tret d’un conte! És per això que el festival de contes que s’hi celebra hi encaixa a la perfecció. Aquest festival va néixer l’any 2010 i té com a objectiu omplir de màgia el municipi i donar a conèixer la història de conte que ha viscut Tiurana.

“Hi havia una vegada, una família que va visitar el Festival de Contes de Tiurana…”. Qui sap si podries ser tu un dels protagonistes del conte que comença així!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!