Festa del Renaixament

Festa del Renaixament

Tortosa (Baix Ebre)

Inici / Destins / Festa del Renaixament
Tancar

Si ens trobéssim a l’època dels íbers us diríem: benvinguts a Hibera! Si fossim al període romà: benvinguts a Detrosa! I en ple 2017 us diem: benvinguts a Tortosa! Us sorprendreu d’allò més quan arribeu a la capital del Baix Ebre perquè us semblarà que hagueu fet un viatge a través del temps sense haver-vos-en adonat. A Tortosa us hi esperen més de 3000 tortosins i tortosines vestits d’època i una seixantena d’espectacles diaris amb més de 500 actors que recreen escenes de la Tortosa de fa cinc segles. Benvinguts a la Festa del Renaixement de Tortosa!

El nucli antic es transforma en les cases senyorials de les famílies nobles. La casa dels Aldana, dels Corder, dels Despuig i dels Garidell; també la dels Garret, els Montagut, els Punter i els Soldevila. Des del 1996 que Tortosa celebra la Festa del Renaixement i la ciutat de ple es bolca amb l’esdeveniment. A les pastisseries preparen les Llepolies de la Festa – no podeu marxar sense tastar-les – i els restaurants preparen el Mengeu de la Festa.

Et perdràs la Tortosa més Renaixentista de totes? Descobreix la capital del Baix Ebre aquests dies que està tan i tan bonica!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!