Festa de Santa Tecla

Festa de Santa Tecla

Del 22 al 23 Setembre Tarragona (Tarragonès)

Inici / Destins / Festa de Santa Tecla
Tancar

Si teniu algun amic o conegut de Tarragona, segur que ja té l’agenda ocupada els darrers dies de setembre amb la Festa de Santa Tecla. Aquells dies a Tarragona és festa grossa. Durant deu dies es programen diferents activitats per celebrar la diada de la patrona de la ciutat. Un dels moments més especials de Sant Tecla és la jornada castellera. En aquesta ciutat el fenomen casteller hi està arrelat amb molta força, tanta que hi ha quatre colles castelleres a la ciutat: la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Xiquets de Tarragona, la Colla Xiquets del Serrallo i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau.

Una de les coses que més us captivarà de Santa Tecla és que tenen una gastronomia pròpia de la festa. L’espineta amb cargolins és el plat estrella del dinar de Santa Tecla i és deliciós. I pels gormands que us agrada el dolç, el pastís del braç de Santa Tecla us encantarà.

Descobriu la màgia de la celebració de Santa Tecla i passegeu-vos pel passat romà de la ciutat. Estem convençuts que Tarragona té tot allò que farà del vostre cap de setmana, un cap de setmana irrepetible!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!