Inici / Destins / Festa de la Sega de l'Arròs de Deltebre
Tancar

Si agafem la carta de qualsevol restaurant, gairebé segur que hi trobem algun plat elaborat amb arròs. Quan tenim mal de panxa, sort n’hi ha de l’arròs bullit i aquells migdies que tenim poca estona per dinar, un arròs amb salsa de tomàquet ens pot salvar l’àpat! L’arròs és un d’aquells productes que mai pot faltar a rebost. Sabíeu que aquí a Catalunya es conrea arròs a l’Empordà i al Delta de l’Ebre? Això és perquè l’arròs necesita ser conreat en unes condicions molt particulars que es donen en aquestes dues zones. Tant a l’Empordà com al Delta de l’Ebre planten l’arròs ens uns marjals que després són inundats.

Al juny us vam convidar a arremangar-vos per plantar arròs. Amb l’aigua fins als genolls i amb l’ajuda d’uns mestres excepcionals: els pagesos de l’Ampolla i d’Amposta. Us explicaran com fer anar la falç per segar i alhora no prendre mal. Veureu com transporten les garbes d’arròs fins a l’era i, un cop allà, com s’han de batre per separar el gra d’arròs per poder-lo aprofitar.

La Festa de la Sega de l’Arròs és una escapada perfecta: podreu descobrir l’Ampolla i Deltebre, aprendreu com es sega l’arròs i quan hagueu posat gana, podreu posar-vos les botes amb un bon plat d’arròs! Ah, no us oblideu de fer una excursió al Delta!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Festa de la Sega Delta de l'Ebre

Imatge Escapada a la Festa de la Sega

QUÈ INCLOU

- Visita i degustació al Musclarium de Sant Carles de la Ràpita. Inclou transport fins les muscleres, visita i tast de musclos i ostres del Delta.
- Visita lliure al Centre d'Interpretació de MonNatura Delta per conèixer la cultura i tradicions deltebrenques.
- Gaudeix de la festa de la sega tradicional de l'arròs al Delta de l'Ebre.
- 1 NITS d'allotjament en hotel de 3 * zona Delta de l'Ebre en règim d'allotjament i esmorzar o apartament només allotjament.
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client)
QUÈ FAREM
  • 59,70€

  • 76,70€

  • 93,25€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!