Festa de la Clotxa

Festa de la Clotxa

Del 12 al 14 Març Benissanet (Ribera d'Ebre)

Inici / Destins / Festa de la Clotxa
Tancar

Heu tastat mai una clotxa? És un plat tradicional de les Terres de l’Ebre. Per preparar una clotxa necessites un panet de pagès rodó. Després, has de buidar-ne la molla i l’has d’omplir amb arengades, cebes, tomàquets i alls escalivats. Si les arengades no t’acaben de fer el pes també pots omplir-la amb carn. La clotxa era típica que se la mengessin els pagesos quan anaven a treballar al camp. Els donava molta energia per aguantar les dures feines que els esperaven. Així que si necessiteu rendir al 200% esmorzeu una clotxa i d’energia no us en faltarà pas!

A la Ribera d’Ebre, des de fa catorze anys que celebren la Festa de la Clotxa. És una festa itinerant que va recorrent diferents municipis de la comarca i aquest any se celebra a Benissanet. En aquest poble hi ha el refugi antiaeri de la Font Gran, que es va construir com a conseqüència de la Batalla de l’Ebre i davant dels constants bombardejos de l’aviació enemiga a les zones més properes. Un itinerari menys amarg que el de la guerra civil que hi ha a Benissanet és el que recorre els espais més representatius de la vila natal de l’escriptor Artur Bladé. Un recorregut literari que descobreix els encants del poble.

Anima’t i descobreix Benissanet de la mà de la literatura i la història i descobreix un dels plats típics d’aquestes contrades!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada a la Ribera d'Ebre La Serra d'Almós

Imatge Escapada a la Ribera d'Ebre
QUÈ FAREM
  • 89,75€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!