Esbaiola't

Esbaiola't

Esterri d'Àneu (Pallars Sobirà)

Inici / Destins / Esbaiola't
Tancar

Saps què vol dir esbaiolar-se? No ho havies sentit a dir mai? Esbaiolar-se és una paraula aneuenca – de la Vall d’Àneu – que significa esbargir-se, divertir-se o entretenir-se. Molta gent de la Vall d’Àneu ho defineixen com la recomanació per excel•lència com a remei natural contra l’estrés i la baixa moral. Que us sembla esbaiolar-vos una mica a Esterri d’Àneu amb ONVAIG.CAT? Un garantim bon rotllo, un ambient increíble i una súper carregada de piles per encarar una nova setmana. I per què us convidem a esbaiolar-vos precisament a Esterri d’Àneu, us deveu preguntar?

Doncs perquè en aquest municipi del Pallars Sobirà el quart cap de setmana de juliol es transforma en un remei contra l’estrés amb el seu Festival de Teatre de les Valls d’Àneu. Aquest festival enguany ja arriba a la desena edició i ho fa amb una programació farcida de titelles, tallers, jocs, comediants, circ i pallassos per entretenir tota la família, des dels més grans fins als més petits.

T’animes a esbaiolar-te de valent amb nosaltres? Escapada només apta per a aquells que tinguin ganes de divertir-se molt!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!