Descobreix la tradició familiar de Miquel Jané

El Mata-Degolla Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès)

Inici / Activitats / Descobreix la tradició familiar de Miquel Jané
Descobreix la tradició familiar de Miquel Jané
Descobreix la tradició familiar de Miquel Jané
Descobreix la tradició familiar de Miquel Jané

Què farem?

L'enllaç a finals del s. XIX, de dos cosins, Antonio Jane Formosa i Josefa Pascual Formosa, dóna origen a l'estirp impulsora del Celler J. MIquel Jané, que avui arriba a la quarta generació encarnada pels germans Bernadette i Josep Miquel. Després d'aquesta primera unió, el vi i la família han anat sempre junts, renovant així la vocació que aquest llaç sigui indefinit.

El Celler Miquel Jané us presentarà els seus vins elaborats amb el raïm de les seves vinyes situats en el privilegiat entorn vitivinícola de l'Alt Penedès. Comparteix amb la teva família una jornada única de natura, viticultura i enologia. Per descobrir aquesta història familiar en primera persona, us proposem dues activitats; una de més curteta, amb visita i degustació inclosa i una de més extensa, amb visita, degustació i dinar a base de carn a la brasa.

- Opció 1:
La visita consta de tres part: Un passeig per les vinyes per descobrir i conèixer els seus cicles de vida, sòl, clima ... Una part enològica entre premses i bótes on s'expliquen els diferents processos de vinificació i criança. I es finalitza amb una degustació dels nostres vins i productes regionals mentre s'imparteix el curs de tast. Aquesta jornada pedagògica inoblidable és impartida per l'enòleg del celler. En la visita es farà entrega d'un dossier per a comprendre i poder seguir practicant a casa l'art de la degustació.

L'activitat inclou:
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques
- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional
- Pica-pica de productes de la regió
- Dossier explicatiu del curs que servirà de guia pràctica

- Opció 2:
Mateixa visita que en el cas de l'opció 1 + dinar a la mateixa explotació.

L'activitat inclou:
- Visita a peu de vinya on s'imparteix un curs de viticultura
- Visita al celler mentre es donen explicacions enològiques
- Tast de 4 vins Miquel Jané elaborats al celler i avalats amb premis de prestigi internacional
- Dossier explicatiu del curs que servirà de guia pràctica
- Pica-pica de productes de la regió
- Menú de brasa al restaurant de la bodega

Entrant: Amanida de l’horta
Primer: Paella d'arròs de verdures a la brasa o fideua a la brasa
Segon: Carn a la brasa (costelles de xai i botifarra) amb patata al caliu i salsa “all i oli”
Postres: Sorbet de llimona, flam amb nata o brownie de xocolata

Fem la brasa a la pròpia finca, a l’aire lliure amb sarments i ceps de les nostres vinyes.
Un menú creat amb productes de màxima qualitat, de temporada i de proximitat.

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!