Descobreix els animals del Delta del Llobregat

Fira Avícola Raça Prat. Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

Inici / Activitats / Descobreix els animals del Delta del Llobregat
Descobreix els animals del Delta del Llobregat
Descobreix els animals del Delta del Llobregat

Què farem?

Aquesta activitat és una oportunitat única per descobrir l'agricultura i la ramaderia tradicionals del nostre país. No us penseu pas que us portarem a les muntanyes o a un poble rural, no. Molt a prop de Barcelona i del Prat de Llobregat, hi podem trobar un petit oasi de pau i tranquil·litat on la natura n'és la protagonista principal.

Vine a conèixer els animals de granja, toca'ls i juga amb ells. Un monitor expert ens explicarà tota mena de detalls i curiositats perquè els més petits de casa no es pensin que els pollastres vénen dels prestatges del supermercat. A més, gaudirem d'uns animalons una mica més grans: els cavalls i els ponis. Entendrem com es comuniquen entre ells i quines són les característiques que fan que siguin uns animals tan i tan especials.

Per últim, podrem veure de primera mà com es cultiven algunes hortalisses ben comunes. La temporada no acompanya, però un ens explicaràantot el que es pot fer a l'hort, com s'ha de cuindar i com podem fer crèixer plantes per menjar. Us animeu?

Vine a descobrir el Delta del Llobregat i els secrets que amaga!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!