Concurs de Gossos d'Atura

Concurs de Gossos d'Atura

Llavorsí (Pallars Sobirà)

Inici / Destins / Concurs de Gossos d'Atura
Tancar

Heu vist mai un concurs de gossos d’atura? Si n’heu vist algun segur que us heu quedat bocabadats amb l’habilitat dels gossos que hi participen i la connexió que existeix entre aquests animals i els seus pastors. Si sou dels que no sabeu de què us estem parlant, no podeu deixar escapar l’oportunitat de viure l’emoció d’un d’aquests concursos en directe. Veureu com amb quatre directrius molt bàsiques: uns xiulets i quatre paraules, els gossos fan tots aquells moviments que els seus pastors els ordenen. De vegades també van un xic per lliure, sobretot quan les ovelles que han de fer creure són d’allò més tossudes!

No tots els gossos serveixen per a fer de gos d’atura. Aquí a Catalunya, tenim una raça pròpia que serveix per fer de gos pastor. Són uns gossos molt forts i amb el morro curtet. Tenen els ulls molt oberts i són molt expressius. Tenen una mirada viva i intel•ligent. També es caracteritzen per tenir el pèl llarg i estirat. A més, tenim un gos d’atura que es va fer famós arreu del món: en Cobi, la mascota dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 era un gos d’atura!

Si tens ganes de viure un concurs de gossos d’atura, Llavorsí t’espera. En aquest poblet del Pallars Sobirà també podreu gaudir d’activitats d’aventura en plena natura. Si us agrada el ràfting estareu al lloc ideal. Natura, esport i tradició de pastor en una mateixa escapada!

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!