Collita de les Olives a Oli Migjorn

Fira Medieval d'Oficis Súria (Bages)

Inici / Activitats / Collita de les Olives a Oli Migjorn
Collita de les Olives a Oli Migjorn
Collita de les Olives a Oli Migjorn
Collita de les Olives a Oli Migjorn

Què farem?

L'activitat de Collida d'Olives consisteix en realitzar un esmorzar de pa torrat, oli vege extra i botifarra, una visita guiada al Celler i realitzar la Collita de les Olives a Migjorn. aprendrem, compartirem i gaudirem de la natura.

Després de l'activitat de la collita on l’objectiu principal de l’activitat és participar, aprendre i viure l’experiència de collir les olives amb el nostre equip; després esmorzarem pa torrat i botifarra per degustar l’oli nou i passa un dia fantàstic amb família o amics. Després farem una visita que consistirà en una passejada pels camps d’oliveres, coneixent i observant les diferències entre les varietats d’oliveres: Corbella i Arbequina, i entre l’olivera vella i la de nova plantació. Podrem conèixer els processos d’elaboració més actuals. Per acabar, una visita a l’obrador i el celler.

Gaudiu d'una experiència natural 100% on aprendre, a més, les feines del camp i el dia a dia dels nostres avantpassats.Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!