Carnaval Tradicional de Bellver de Cerdanya

Carnaval Tradicional de Bellver de Cerdanya

Bellver de Cerdanya (Cerdanya)

Inici / Destins / Carnaval Tradicional de Bellver de Cerdanya
Tancar

T’agradaria viure el Carnestoltes tal i com el vivien a principis del segle passat? Sí, ho heu sentit bé: us proposem viure un Carnestoltes de començaments del 1900 i sense haver de viatjar amb la màquina del temps! Això és possible a Bellver de Cerdanya. En aquest poble han treballat de valent per recuperar el Carnestoltes que celebraven fa dècades i que tant va brillar durant la segona República. És per això que hi veureu alguns personatges com el Burricot, els Cenrers, el Tio Fresco i els Espingueris.

I no només això, si us escapeu a Bellver per Carnestoltes, mentre participeu a les rues gaudireu dels seus carrerons i places d’origen medieval. Mireu si en són de bonics que l’escriptor Gustavo Adolfo Bécquer se’n va enamorar durant una estada a la vila i la va convertir en l’escenari d’una de les seves obres més conegudes: “La cruz del diablo”. Deixar-se perdre pel barri vell de Bellver de Cerdanya aquests dies és viatjar fins a l’època de la segona República per viure un Carnestoltes d’allò més autèntic i alhora passejar-se pel mateix lloc que els personatges de l’obra de Bécquer.

Animeu-vos a descobrir qui són el Burricot, els Cenrers, el Tio Fresco i els Espingueris. Estem convençuts que no us deixaran indiferents!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!