Caçations al Penedès

Fira del Gall Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Inici / Activitats / Caçations al Penedès
Caçations al Penedès
Caçations al Penedès
Caçations al Penedès

Què farem?

Descobrir que un Tió amb barretina t'està esperant al bosc perquè te'l emportis cap a casa, l'alimentis i el tapis amb una bona manta, és una de les millors experiències d'aquest Nadal!

No deixis escapar l'última oportunitat perquè els més petits de casa gaudeixin de la màgia del Nadal amb aquesta tradició tan nostrada:el Tió de Nadal. Descobreix les vinyes del Penedès, gaudeix d'un paisatge vitivinícola únic i marxa a casa amb un somriure d'orella a orella una vegada hagis trobat el teu Tió.

A més a més, la proximitat entre Vilafranca del Penedès i Santa Fe del Penedès (lloc on es desenvolupa l'activitat) et permet gaudir d'una escapada 100% nadalenca. En un mateix cap de setmana pots omplir el rebost amb tot allò necessari per celebrar els àpats familiars de Nadal. A méss, Vilafranca t'ha preparat un programa farcit d'activitats, des de degustacions gastronòmiques fins a tastos de vins i caves de la zona. No et perdis els plats traidionals dels seus restaurants! I per últim, emporta't a casa el teu tió, amb aquell somriure i aquella barretina que us alegrarà el Nadal a tota la família!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!