Caçations a Escornalbou

Fira de capons, aviram i motius nadalencs. Valls (Alt Camp)

Inici / Activitats / Caçations a Escornalbou
Caçations a Escornalbou
Caçations a Escornalbou
Caçations a Escornalbou

Què farem?

Descobrir que un Tió amb barretina t'està esperant al bosc perquè te'l emportis cap a casa, l'alimentis i el tapis amb una bona manta, és una de les millors experiències d'aquest Nadal!

No deixis escapar l'última oportunitat perquè els més petits de casa gaudeixin de la màgia del Nadal amb aquesta tradició tan nostrada: el Tió de Nadal. Descobreix Escornalbou i el seu Castell-Monestir, una de les joies arquitectòniques de Catalunya i marxa a casa amb un somriure d'orella a orella una vegada hagis trobat el teu Tió.

A més, la proximitat entre Valls i Escornalbou et permet gaudir d'una escapada 100% nadalenca. En un mateix cap de setmana pots omplir el rebost amb tot allò necessari per celebrar els menjars familiars de Nadal. Si a alguna ovella del pessebre se li ha trencat una pota o l'àngel ha perdut l'ala, aprofita el mercat d'artesans i elements nadalencs per tenir-ho tot a punt pel dia 25. I per últim, emporta't a casa el teu tió, amb aquell somriure i aquella barretina que us alegrarà el Nadal a tota la família!

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!