11 de Setembre al Berguedà!

11 de Setembre al Berguedà!

Del 11 al 13 Setembre Gironella i Montmajor (Berguedà)

Inici / Destins / 11 de Setembre al Berguedà!
Tancar

La Guerra de Successió va deixar empremta en molts pobles i ciutats del territori català. Alguns d’aquests pobles i ciutats van patir de primera mà els estralls de les batalles entre el bàndol dels Àustria i el dels Borbons. Alguns pobles van quedar totalment saquejats i destruïts. D’altres es van veure obligats a acollir tropes i a mantenir-les. Els soldats anaven tips i descansats mentre la gent passava gana. Moltes persones van deixar casa seva i les seves terres per anar a lluitar amb el bàndol dels Àustria i no tots en van sortir ben parats. L’onze de setembre de 1714 va capitular Barcelona i la guerra es va donar per acabada. L’autogovern de Catalunya, en certa manera, també. Els borbons no van perdonar als catalans que haguessin donat suport al bàndol dels Àustria.

El calendari està ple de dates significatives en el transcurs de la Guerra de Successió. Aquest és el cas del Berguedà. A la vila de Gironella, al voltant de l’onze de setembre celebren una representació històrica en un escenari immillorable i molt especial: les roques del riu. Allà, vora el pont de pedra i als peus del Llobregat, podreu reviure la història de la Guerra de Succesió. Segur que l’espectacle aconseguirà posar-vos la pell de gallina.

I per arrodonir l’escapada al Berguedà, poder visitar la fira de Montmajor, que commemora el Mercat setmanal que tradicionalment se celebrava al municipi. Viu un 11 de setembre diferent, viu-lo al Berguedà!

L'escapada ideal, amb tots els serveis

Escapada 11 de Setembre al Berguedà (3NITS) Berga

Imatge Escapada 11 de Setembre al Berguedà (3NITS)

QUÈ INCLOU

- Visita guiada a la Colònia Tèxtil de Cal Vidal per descobrir el passat industrial de la comarca.
- Gaudeix de la representació 11 de Setembre i Gironella. Una obra teatral única!
- Descobreix l'Alt Berguedà amb la visita al Tren del Ciment, els Jardins Artigas i el Museu del Ciment Asland tot passant per La Pobla de Lillet i Castellar de N'Hug, dos pobles amb encant.
- Visita la Fira de l'11 de Setembre a Montmajor plena artesans i representacions teatrals.
- 3NIT Allotjament en hotel escollit segons disponibilitat en el moment de la reserva.
(Transports entre activitats i àpats no descrits anteriorment a càrrec del client)
QUÈ FAREM
  • 153,90€

Vols allotjament?

Per quins dies voldries un allotjament?

No s'han trobat allotjaments per les dates seleccionades

Vols personalitzar la teva escapada? Vols fer un regal diferent?
T'ho posem fàcil... CONTACTA'NS!